Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Citeste mai mult

Informatii livrare

Onoram comenzile doar pe teritoriul Romaniei, pentru moment! Nu trimitem international!


Durata aproximativa de livrare a produselor comandate de pe siteul www.dulcisevents.ro este de 1 - 7 zile, cu mici exceptii, in cazul reinnoirii stocurilor. Adresele in zonele rurale pot suferi intarzieri suplimentare, din cauza accesului ingreunat. In cazuri exceptionale durata se poate prelungi pana la maxim 20 zile, clientii afectati fiind contactati si anuntati in prealabil, in special pentru produsele din alt sezon sau produsele cu stoc finalizat complet si dificultate in achizitionarea unui lot nou de material.


Livrarea produselor comandate se va efectua prin intermediul unei firme de curierat rapid si va este adusa la adresa indicata de dumneavoastra, in intervalul orar stabilit de comun acord cu reprezentantul firmei de curierat.


INFO: Aveti posibilitatea de a selecta marimea/dimensiunea produsului dorit, dar este strict informativ. Existenta in stoc a produsului dorit va fi confirmata ulterior plasarii comenzii. In special in cazul colectiilor vechi exista posibilitatea sa nu mai avem disponibila marimea/modelul dorit. Stocurile nu sunt actualizate automat. Multumim pentru intelegere!


Costuri livrare

Asiguram livrarea gratuita a produselor, pentru comenzi cu o valoare mai mare de 250 lei! Pana in 250 lei transportul costa 12 lei!


Cum platesc

Contravaloarea produselor comandate se plateste direct curierului care livreaza produsele.


In scurt timp vom implementa si posibilitatea platii cu cardul.


Conditii speciale

In durata de livrare a produselor comandate pot interveni factori externi care pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a firmei de curierat, cum ar fi: conditii meteo nefavorabile, calamitati, manifestari de strada, accidente, blocaje rutiere sau alte situatii speciale. In toate aceste cazuri, veti fi informat de un reprezentant si vi sa va comunica o noua data de livrare. www.dulcisevents.ro nu poate fi responsabil si nu va plati despagubiri pentru eventualele prejudicii create de nelivrarea la timp a produselor.