Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Citeste mai mult

Politica de retur

In cazul in care articolele nu se potrivesc sau nu va plac, nu va faceti griji, suntem aici pentru a va ajuta! Din pricina unui numar limitat de angajati NU asiguram suport telefonic! Raspundem la emailurile dvs in 24-72 ore! Toate detaliile privind plasarea comenzilor, livrarea lor sau retur produse, se regasesc mentionate in website, in locuri usor accesibile! Toate comenzile se plaseaza doar online!


Produsele de uz personal si lenjeriile intime nu se pot returna!


Va stam la dispozitie pe urmatoarele adrese de email, cu timp de raspuns 24-72 ore!


 


Intrebari, informatii: intrebari@dulcisevents.ro


Retur, schimb, plati: retur@dulcisevents.ro


Probleme, sesizari, reclamatii: probleme@dulcisevents.ro


 


Multumim pentru intelegere!


 


Costul returului va fi suportat de client! Asteptam direct returul dvs la adresa noastra, nu este necesara o notificare in prealabil. Daca doriti ramburs bani, va rugam sa treceti in colet contul Iban si numele titularului, daca doriti un nou produs, asigurati-va ca avem atat modelul cat si marimea dorita, verificand in website-ul nostru. Incepand cu 2018 lucram cu stoc fizic in Bucuresti. Daca nu avem noul produs dorit de dvs, vom rambursa contravaloarea produsului returnat.


Atentie! Timpul de retur este de 30 zile de la data primirii comenzii! Orice comanda returnata ulterior va fi refuzata!


Pentru o mai buna functionare, va recomandam sa livrati eventualul produs prin Fan Courier, DPD, Urgent Cargus sau GLS, curieri ce ajung des la noi si nu intampinam probleme de retur. Nu trimiteti prin Posta Romana, coletele nu vor fi ridicate de la posta. 


Foarte important! Costul returului va fi suportat de către client! Așteptăm direct returul dvs la adresa noastră, nu este necesară o notificare în prealabil, pe email. Dacă doriți rambursul banilor, vă rugăm să treceți în colet contul Iban și numele titularului, dacă doriți un nou produs, asigurați-vă că avem atât modelul dorit, cât și mărimea dorită, verificând în website-ul nostru. Începând cu 2018 lucrăm cu stoc fizic în București. Dacă nu avem noul produs dorit de dvs și nici posibilitatea de a îl aduce cu un mic decalaj de zile, vom rambursa contravaloarea produsului returnat.


Atenție! Timpul de retur este de 30 zile calendaristice, de la data primirii comenzii de la curier, de către dvs! Orice comandă returnată ulterior acestor 30 zile, va fi refuzată! Comenzile sunt verificate! Coletul trebuie să fie ambalat corespunzător, împreună cu datele destinatarului trecute pe colet și să conțină și datele de identificare ale expeditorului și numărul de comandă, pentru o ușoară identificare, altfel va fi refuzat!


Rambursul banilor se realizeaza in contul IBAN al clientului, nu se achita ramburs la primirea returului. Coletele ce vor avea cost ramburs, vor fi refuzate.


 


Mai multe detalii in continuare:


 


1.CARE ESTE POLITICA DE RETUR?


Speram ca va placea tot ceea ce cumparati de la noi, dar promitem o rambursare completa a valorii produselor achizitionate, daca nu sunteti multumit de achizitia dvs.


Returnarea produselor se poate face in termen de 30 zile calendaristice de la data primirii comenzii.


Rambursarea sumei se va face in interval de 05-14 zile de la data la care am primit articolul returnat. (!!!Avem nevoie de cont IBAN si nume titular cont) De asemenea, va rugam sa retineti: Bunurile care vor fi deteriorate din vina clientului, care prezinta semne de uzura, sau a caror livrare a adus prejudiciu financiar furnizorului, din partea clientului, pot duce la deduceri din suma rambursata pentru a compensa orice valoare pierduta, sau pot fi refuzate, urmand a va fi returnate clientului.


 


2. BUNURI DEFECTE


In cazul in care bunurile pe care le-am furnizat sunt defecte, le puteti returna si primi rambursarea sumei, cu conditia ca returnarea sa se faca intr-un timp rezonabil de la primirea produsului, respectiv 30 zile calendaristice. Va rugam sa retineti ca nu pot fi returnate produse pe care ati continuat sa le utilizati si dupa descoperirea defectului.


 


3. CUM SE RETURNEAZA UN PRODUS?


Va rugam sa urmati procesul de mai jos pentru a returna coletul la noi:


1. Reimpachetati produsul in ambalajul original sau similar, cu etichetele inca atasate. Scrieti la destinatar urmatoarele:


SC CMM INSPIRATION SRL, Romania: Ilfov, Popesti Leordeni, Drumul Fermei, nr. 85F, ap. 05 (cod postal 077160), 0741.68.99.46


Pentru Expeditor va rugam mentionati numele de pe care ati efectuat comanda si numarul comenzii, pentru o usoare identificare la receptia coletului. Coletele neidentificate vor fi refuzate!


2. Costul returului va fi suportat de client. Pentru o mai buna functionare, va recomandam sa livrati eventualul produs prin Fan Courier. Nu trimiteti prin Posta Romana, coletele nu vor fi ridicate de la posta.


3. Daca ati comandat mai multe produse si doriti retur doar pentru o parte din ele, mentionati in corpul emailului sau in colet.


4. Daca doriti un schimb al produsului, mentionati noua marime sau noul produs dorit in corpul emailului sau in colet.


5. Daca doriti rambursarea banilor, va rugam sa ne mentionati contul IBAN impreuna cu titularul contului, in corpul emailului ori in colet.


 


4. CINE PLATESTE COSTUL RETURNARII?


Clientul plateste costul returului coletului. Coletul trebuie sa fie ambalat corespunzator, impreuna cu datele destinatarului trecute pe colet si sa contina si datele de identificare ale expeditorului si numarul de comanda:


SC CMM INSPIRATION SRL, Romania: Ilfov, Popesti Leordeni, Drumul Fermei, nr. 85F, ap. 05 (cod postal 077160), 0741.68.99.46


NU trimiteti prin Posta Romana, coletele nu sunt livrate direct la adresa, iar noi NU ridicam coletele de la posta.


5. Livrarea unui nou produs la schimb - se va aplica taxa de transport, in valoare de aproximativ 19 lei (se achita direct la curier) + diferenta cost produs (zero diferente, pentru acelasi produs, sau plus/minus, in functie de noul produs).